Главная страница Четверг, 25.04.2024, 19:08
Онлайн Кинотеатр movie.ucoz.ua
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню
Кабинет
Четверг
25.04.2024
19:08


Жанры
Комедии [39]
Ужасы [26]
Драммы [34]
Приключения [9]
Боевики [28]
Триллеры [9]
Фантастика [30]
Детективы [0]
Мультфильмы [30]
Мелодрама [7]
Семейные [3]
Гоблин [10]
Документальные [3]
Сериалы [17]
Эротика [3]
Мультсеріали [26]
(Укр.Озвучка)
Серіали [1]
(Укр. Озвучка)
Фільми [4]
З українським дубляжем
Скетч-шоу [1]
ТВ-передачи [5]
Клипы [4]
Фэнтези [11]
Поиск
Получи WMR бонус

Получить WMR-бонус на свой кошелек!
Календарь
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив фильмов
Тор фильммейкеров
legolas
полное имя
: Максим
Личный номер: 1
група: Администраторы
ранг:
репутация: 101
Добавил (294) фильмов

Zagryzka
полное имя
: Віталій Рудавський
Личный номер: 2
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
Добавил (2) фильмов

Nigilist
полное имя
: Рокки Бальбоа
Личный номер: 3
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
Добавил (1) фильмов

Вася
полное имя
: Саня Пупкин
Личный номер: 4
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
Добавил (0) фильмов

alexey78953
полное имя
: Alexey Popov
Личный номер: 5
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
Добавил (0) фильмов

Случайный сериал
Звездная пыль / Stardust (2007)

Смотреть\Скачать Звездная пыль / Stardust (2007)

Просмотров:4977
01.06.2009(02:32)
Жанр: Фэнтези

Зачарованная

Смотреть\Скачать Зачарованная

Просмотров:5541
01.06.2009(02:30)
Жанр: Фэнтези

Каспер / Casper (1995)

Смотреть\Скачать Каспер / Casper (1995)

Просмотров:5880
01.06.2009(02:18)
Жанр: Фэнтези

Интересное
Главная » 2009 » Июль » 3 » Парфумер: Історія одного вбивці / Perfume: The Story of a Murderer / Парфюмер: История одного убийцы
Парфумер: Історія одного вбивці / Perfume: The Story of a Murderer / Парфюмер: История одного убийцы
17:40
Парфумер: Історія одного вбивці / Perfume: The Story of a Murderer / Парфюмер: История одного убийцы |УВЕЛИЧИТЬ|

Рік:2006
Жанр:
Триллер, Драма
Виробництво:
Німеччина – Франція - Іспанія
Режисер: Том Тиквер
Сценаристи:
Ендрю Беркін, Бернд Айхінґер, Том Тиквер
Оператор:
Франк Ґрібе
Актори:
Бен Вішоу, Дастін Гоффман, Алан Рікман, Рейчел Герд-Вуд, Сара Форестьє

Сюжет фільму:
Жан-Батіст Гренуй народився у 1744 р. на паризькому рибному ринку. До трьох років він не навчився ні говорити, ні ходити, хоча було очевидно, що у нього феноменально розвинутий нюх. Гренуй став учнем парфумера Бальдіні, і саме його талант допоміг врятувати бізнес старого майстра й відновити його репутацію. Жан-Батіст робив усе можливе, щоб опанувати рідкісне мистецтво екстрагувати і зберігати будь-який запах. Особливо його цікавив запах живих істот, а саме - вродливих жінок…

Екранізація одного з найгучніших бестселерів за останні п’ятдесят років та проект, до якого з різних боків підступалися Тім Бертон, Мілош Форман та Стенлі Кубрік. Найуспішнішим виявився суворий німець Том Тиквер, якому, здається, ця історія з-поміж усіх вищезгаданих режисерів пасує найбільше. Однак він взявся за "Парфумера" через безвихідь, коли усім іншим його задумам перекрили фінансування. Постановник розлютувався, і стрічка просто-таки дихає енергією зла...

Він народився у смороді Парижа... Своєю матір’ю він був приречений на смерть, але вижив. Він не був таким, як усі, бо він мав те, що відрізняло його від інших... Цей хлопчик був геніальним парфумером, тому й не хотів так просто помирати. Його геніальність, тобто найвища ступінь прояву творчих сил, змусила його закричати в той день... Він вижив... Це сталося 17 липня 1738 року.

Так з’явився на світ Жан-Батіст Гренуй. Його геніальність виділяла його серед інших. Він не мав запаху, але був надзвичайно чутливий до запахів інших. Саме за це люди його боялися, люди його ненавиділи. Ще з самих перших днів життя. Але йому було байдуже. Він жив у своєму світі. Це був світ запахів. Він відчував у людях невидиме, але найголовніше для нього. Будь-який запах – не проблема для Гренуя. Саме тому він без проблем розгадав склад „Амура і Психеї” Пелісьє, що не міг зробити „професійний” парфумер Бальдоні.

Байдужість Гренуя до інших людей вражає. Його цікавлять лише їхні запахи. Заради них він готовий на все, навіть на вбивство… Перший раз він убив у 1753 році під час святкування роковин коронації... Запах молодої дівчини поглинув його. Гренуй за всяку ціну хотів оволодіти ним, сама ж дівчина його не цікавила. Він убив і заволодів запахом. Ніщо не могло зупинити його. Бога для нього не існувало. Він був сам собі і Богом, і Сатаною, як він це довів у Грасі, підкоривши собі ціле місто.

Гренуй - Геній. Для нього весь світ – сировина для експериментів з запахами. У нього є мета – створити найкращий аромат світу, знайти той ключовий 13-й елемент, що роблять парфуми найкращими. Саме тому підмайстер Жан-Батіст убивав цуценят, кішок, а вкінці-кінців – і дівчат, нагнавши страху на все місто. Вбивство Лаури Ріші було останнім і найголовнішим у довгому ланцюгу його злочинів заради такої високої для нього мети. Він домігся свого. Аромат він створив, перед ним був увесь світ. Але він не став від того щасливим, а швидше це стало його кінцем...

Усе своє життя Гренуй дивився на людей з презирством, не відчуваючи до них любові, а лише запахи. Як і вони до нього. Позбавлений любові ще з дитинства, він не міг любити, не міг навіть ненавидіти, як інші. Гренуй хотів ненавидіти натовп у Грасі, що підкорився впливу створеного ним найкращого і світі аромату, але навіть це йому не вдалося. Він дивився на оргію і нічого не відчував. Чоловік у блакитній куртці був тоді маестро, що силою створеного ним аромату керував людським оркестром. А люди тоді його любили, він був для них у той день Ангелом. Але у душі Генія була порожнеча і нічого більше. Хоч він зробив майже неможливе.

Відомо, що людина живе емоціями. Вони керують її життям. А Жан-Батіст Гренуй не мав не лише свого запаху, йому були недоступні звичайні людські емоції. Він не міг любити, був усе життя позбавлений людської любові. Любили не його, а його парфуми. Це найтрагічніше для людини.

У житті Гренуя була лише одна мета, заради якої він і жив. Коли ж він її досягнув, життя втратило для нього будь-який сенс. Перед ним відкривалися величезні перспективи, але він надав перевагу смерті. А помер творець божественного у Парижі там, де і народився, - на рибному ринку, найсмердючішому місці. Тріумф став кінцем. Це сталося 25 червня 1767 року.

Патріку Зюскінду вдалося створити роман, що ще довго інтригуватиме читачів. Тема любові людей одне до одного є одною з найактуальніших і нині. Зюскінд показав, яким може стати талановитий індивід, якщо його позбавити любові. Він убиватиме людей без будь-яких докорів сумління заради досягнення власної мети, бо вони не люблять його, а він їх. Він - геніальний злодій. Це довів своїм життям Жан-Батіст Гренуй – геніальний парфумер, герой твору Патріка Зюскінда „Парфумер.”



Обсуждения\Судження на форуме: http://movie.ucoz.ua/forum/7-9-1


СКАЧАТЬ ФИЛЬМ НА ВЫСОКОЙ СКОРОСТИ ПРЯМОЙ ССЫЛКОЙ В FLV ФОРМАТЕ

Html-cсылка на публикацию
BB-cсылка на публикацию
Прямая ссылка на публикацию
Случайные фильмы
Популярные фильмы

Категория:
Фільми | Просмотров: 15431 | Добавил: legolas | Теги: Скачать, Смотреть онлайн, Парфумер: Історія одного вбивці / P | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 5
0  
Сообщение 5  Написал: Максим (03.07.2009) (legolas) [Материал] 
  (03.07.2009 17:46) [Материал]
Та ну! Чого це Ви вирішили що він “побачив і зрозумів трагедію своїх діянь”? От якраз цей момент у фільмі показано дуже вдало: що би там він не робив - мені, власне, до вбитих дівчат байдуже: маніяк він і є маніяк, бо жертв маніяк не бачить - але від досяг того, чого хотів, але не того, чого прагнув. Пояснити? З усього видно, що бідолашний хлоп геть не надпарфюм прагнув створити - це було лише інструментом до чогось більшого і, не повірите, людянішого. Але створити парфюм у нього вийшло, а от досягти вищої мети - ні. От якраз це чудово показано і за це справді фільм можна похвалити. Усе інше - не більше ніж маячня сліпого на тему “якби я бачив краще за всіх я був би щонайменше богом локального всесвіту” - дуже підлітково це все, такий от “світогляд”. Доречі, від того він не менш популярний: як фантастика, так і інша белетристика сьогодні наповнені втіленнями аналогічної ідеї аж до краю - наприклад саме це багатьом хлопам не подобається у Бонді: кругом усе палає, а в нього навіть смокінг попелом не припав. От і тут так: хлоп такий гарно заховався у своїй “непахучості”, що й собака його не почув - ані запаху вуличного бруду на його тілі, ані звуку його кроків, ані подиху протягу від відчиненого вікна. Ну це просто смішно: сліпий уявляє собі світ надзрячого - сміхота!

Поиск Google
Добавить в избранное
Скоро на сайте

Мировая Премьера: 6 Июля! Российская Премьера: 16 Июля! Смотреть фильм Онлайн!
Опрос
Ваш самый ожидаемый фильм?
Всего ответов: 31
Друзья сайта
Связь с админом
Legolas
471526366
Отправить мейл
Статистика
Зарег. на сайте

Всего: 130
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0
Из них

Администраторов: 1
Модераторов: 0
Проверенных: 0
Обычных юзеров: 129

Из них
Парней: 102
Девушек: 27


В кинотеатре: 1
Заяц: 1
Зритель: 0
Тор флудеров
legolas
полное имя
: Максим
Личный номер: 1
група: Администраторы
ранг:
репутация: 101
активность

КОМЕНТАРИ: 9
фильмы: 294
темы : 11
tomikov2017
полное имя
:
Личный номер: 2
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
активность

КОМЕНТАРИ: 0
фильмы: 0
темы : 8
TheonlineFortune
полное имя
: hunygfb ujhnymn
Личный номер: 3
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
активность

КОМЕНТАРИ: 0
фильмы: 0
темы : 7
liko-com
полное имя
: Гоблинав Иван
Личный номер: 4
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
активность

КОМЕНТАРИ: 0
фильмы: 0
темы : 7
shnaiter2018
полное имя
: Саня Шнайтер
Личный номер: 5
група: Пользователи
ранг:
репутация: 0
активность

КОМЕНТАРИ: 0
фильмы: 0
темы : 4
Случайный фильм
Анаконда 4: Кровавый След

Смотреть\Скачать Анаконда 4: Кровавый След

Просмотров:1310
10.05.2009(14:46)
Жанр: Ужасы

Стритфайтер (2009)

Смотреть\Скачать Стритфайтер (2009)

Просмотров:1341
09.05.2009(04:31)

Copyright movie.ucoz.ua © /Хостинг от uCoz 2024 |Карта сайта| Top-uCoz Українські лінки - Білий каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі Top-uCoz Рейтинг 
лучших сайтов BIGwebs.ru - ТОП раскрутка сайтов